Hankookilta täysin uusi pohjoismainen kitka Winter i*cept IZ2 W616

Pohjolan kitkarengas, erinomaista pitoa jokapäiväiseen käyttöön. Renkaan terävä nuolikuviointi, sahalaitaiset uritukset, ”imukuppi”-tekniikka ja uudenlainen kumiseos takaavat renkaan hillityn ja varman käytöksen tiukimmissakin tilanteissa. Huomattavaa parannusta jokaisella osa-alueella edellisiin malleihin nähden. Erityisesti pito-ominaisuudet jäällä, kuten ohjattavuus ja jarrutus, ovat parantuneet merkittävästi
http://www.koivunen.fi/.


Kesä- ja talvirenkaiden suosituimmat

Renkaiden edullisin hankinta-aika on ennen kevät- ja syysruuhkia. Hinnat ja maksuehdot laitetaan kohdalleen. Myymiemme renkaiden lisäksi teemme asennuksia seuraaville yhteistyökumppaneille: Rengas-online http://www.rengas-online.com/, http://www.vannetukku.fi ja http://www.renkaatvaihtoon.fi/. Mikäli talostamme sopivia kumeja ei löytyisi, voit tilata ne heiltä ja osoittaa meidän toimipaikkaamme.

Asennushinnaston löydät yhteistyöpartnerin sivustolta. Kokonaishintaa kannattaa aina tsekata, koska hinnat vaihtelevat eri merkkien ja kokojen osalta hyvinkin paljon.
Aina kannattaa soittaa 040 5041702! Puhelu ei paljon maksa, mikäli jokin yksityiskohta renkaiden hankinnassa askarruttaa mieltäsi.

Suosituimpia kesärengasmalleja

 
 

Nokian Hakka-renkaisiin lisäturva http://www.nokianrenkaat.fi/hakkaturva

Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu normaalikäytössä tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian-renkaita myyvästä liikkeestä Suomessa.

 HANKOOK-RENKAAT
 HANKOOK-PAKETTIAUTON/SUV 4X4 RENKAAT
 
 KUMHO-RENKAAT
 
 
 MUITA SUOSITTUJA JA HYVÄKSI HAVAITTUJA RENGASMALLEJA